Mesotherapie Corporala

 

Mesotherapia corporala este cea mai rapida si sigura metoda de remodelare a siluetei. Este metoda cea mai sigura de eradicare a celulitei si a depozitelor de grasime localizate, a celor rezistente la diete si exercitii fizice. Nu are efecte secundare si nu necesita recuperare post tratament.

In functie de zona tratata si de scopul tratamentului, cocktail-ul de substante ajunge in stratul profund al pielii prin tehnici de injectare cu ace speciale de dimensiuni intre 4-12 mm.

Mesotherapia nu reprezinta o metoda de slabire. Obezitatea nu poate fi tratata cu aceasta metoda.

Implica injectari multiple de substante farmacologice sau homeopate, extracte din plante, vitamine si alte ingrediente in tesut subcutan-mezoderm, de aceea nu au contraindicatii medicale.

Efectele secundare posibile nu sunt grave si includ senzatie de arsura, mancarime, dureri, contuzii si umflaturi ce dispar in 1-2 saptamini.

 

mesoterapia-corporala

 

Cele mai utilizate ingrediente folosite sunt fosfatidil colina, biotona, D-pantenol, procaina, L-arginina, L-carnitina, ac.glicolic, lidocaina, extract de anghinare, meliloto, taurina, cofeina.

Sedintele de mesotherapie se fac la interval de o saptamana iar efectul este cumulativ si variaza de la 4 pana la 8-12 sedinte in functie de gravitatea problemei.

Tratamentele trebuiesc urmate in general in protocoale care se repeta de 2 ori/an.

Cu ajutorul mesotherapiei celulele si depozitele localizate de grasime dispar. Conditiile de sustinere pe termen lung a rezultatelor obtinute sunt alimentatia echilibrata, hidratarea corecta, activitatea fizica, masaje, terapii cu vacuum.

mesoterapia-corporala-1